12½ jarig Jubileum van “De Kloosterzangers”

Op 19 mei 2008 hadden “De Kloosterzangers” hun eerste repetitie in M.F.C. De Horst dat nog steeds als oefenruimte en opslag dienst doet. Dit jaar houd het koor haar 12½ jarig jubileum en wel op zaterdag 11 juli op het Svv ’56 terrein aan de gemeenteweg. Er zijn een flink aantal jubilarissen die vanaf de oprichting lid van het koor zijn, ook aan hen zal aandacht worden besteed. Er zullen verschillende koren en muzikanten mee werken om deze dag tot een succes te maken. Ook komt het Ole Kreng op bezoek om zijn motoren te showen. De voorbereidingen zijn reeds in volle gang en het is de bedoeling dat er op het terrein een braderie achtig gebeuren plaats gaat vinden met een markt van streekproducten, gewone markt en (kinder) rommelmarkt en zal er voor de kinderen een draaimolen en springkussen aanwezig zijn.

De jubileumcommissie is bezig met nog wat elementen en zodra het de grens van zekerheid heeft bereikt zal het weer op de website worden geplaatst.

Tot zover. De Jubileumcommissie